Izvor:
18.03.2017 u 23:46
0

PEVAČICA OBJAVILA SLIKU MODRIH KOLENA I ŠOKIRALA SVE NA ISTAGRAMU: Evo kakvi komentari su usledili! (foto)

Pevačicu Nives Celzijus uglavnom viđamo u nekim elegantnijim izdanjima, pa ne čudi što su se njeni obožavatelji u prvi mah uplašili kada su videli ovu sliku.

Ona je objavila otografiju na kojoj su njena kolena potuno modra, pa je objasnila i zašto.

"Ako vas zanima zašto su mi kolena modričava, ne propustite u nedelju novu epizodu takmičenja", napisala je Nives koja učestvuje u jednoj muzičkoj emisiji.

Međutim, pratioci na Instgramu je nisu štedeli, pa su je žestoko isprozivali:

"Znamo mi zašto su tebi kolena takva, ali kud baš u emisiji, mogla si naći malo privatnije mesto", napisao je jedan pratilac.

Nives mu nije ostala dužna, pa je napisala:

"Za razliku od vas muškaraca mi žene predobro poznajemo i muški i ženski mozak. Ovo je bilo i više nego očekivano ali dobar je osećaj pronaći iglu u plastu sena", odgovorila je pevačica.

kurir.rs
foto:instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter