Izvor:
19.03.2017 u 02:51
0

SUDBONOSNI SUSRET: Ana Bekuta otkrila kako je počela da se zabavlja sa Mrkom!

Folk pevačica Ana Bekuta gostovala je u jednoj emisiji gde je ispričala kako je upoznala Milutina Mrkonjića i kako se dalje razvijala njihova veza.

Ana je ispričala da Mrkonjić nije ostavio dobar prvi utisak i da nakon inicijalnog susreta nije ni slutila da bi mogla da se zaljubi u njega.

Iskrena da budem, on je bacio tu udicu. Prvi naš susret je bio pre pet godina. Ti momenti su bili sudbonosni. Kad smo se prvi put sreli, nije mi padalo na pamet da on nekada može biti moja ljubav, onako robustan, malo povišen ton, što mi se nije dopadalo. Ali to su napravila gradilišta od njega. Samo taj prvi susret meni baš nije ulivao mnogo poverenja – rekla je Ana i dodala:

-Tek kasnije, posle 2-3 meseca, mi smo baš krenuli da se zabavljamo, jer su se tu neke stvari namestile, i shvatila sam da je on sjajan lik – ispričala je pevačica.

Izvor:Blic.rs
Foto:Twitter/tracara

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter