Izvor:
19.03.2017 u 06:30
0

KARLEUŠA OTKRILA DA JU JE TATA OBLAČIO KAO DEČAKA: Lukasov komentar nije nikoga ostavio ravnodušnim!

Jelena Karleuša je na muzičkom takmičenju u kojem je član žirija rešila da pohvali kompozitora Dragana Stojkovića Bosanca, ali i da podeli nešto sa ostalim članovima žirija.

Pevačica je poverila Bosancu da zna kako je to kada imaš ćerku, zbog koje ga često ne podbada i suzdržava se od komentara, iako je ponekad nervira.

Karleuša je takođe otkrila da je otac, kada je tek započela karijeru, oblačio u mušku odeču, da ne bi izgledala previše provokativno.

Aca Lukas nije izdržao da joj to prećuti, pa je dao urnebesan komentar.

Nije mogao da te oblači tako, da nisi bar malo izgledala kao muškarac – rekao je Lukas, na šta Karleuša nije imala komentar.

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/karleusastar

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter