Izvor:
19.03.2017 u 18:01
0

PALO POMIRENJE: Dragana nakon 7 godina oprostila Ceci! (foto)

Dolazak Seke Aleksić u žiri Pinkovih zvezda pokrenuo je pitanje njenog odnosa sa Draganom Mirković, koleginicom sa kojom ne razgovara već 7 godina.

– Znam da Seka treba da se pojavi u jednom muzičkom takmičaenju kao žiri, ali nemam problem sa tim. Izuzetno poštujem ljude, bez obzira da li su to zavredili ili ne – ispričala je Mirkovićeva za Alo i dodala da voli da oprašta jer se tako rešava nepotrebne negativne energije.

Podsetimo, sukob između dve pevačice je nastao kada je Dragana saznala da je Aleksićeva ogovara kod zajedničkih menadžera. Njih dve nikada nisu javno ulazile u detalje ovog sukoba, osim što je Seka potvrdila da ne priča sa Draganom, dok je vlasnica DM Sat-a izjavila da je Seka samu sebe zabranila na njenoj televiziji.

Tračara
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter