Izvor:
19.03.2017 u 14:52
0

DA LI JE BRED PIT TATA? Porodila se Marion Kotijar! (foto)

Glumica je prošlog septembra objavila da će njen petogodišnji sin Marsel postati stariji brat.

Četrdesetjednogodišnja zvezda evropskog i holivudskog filma Marion Kotijar, donela je na svet drugo dete, javljaju svetski mediji.

Glumica je prošlog septembra objavila da će njen petogodišnji sin Marsel postati stariji brat, odnosno da čeka dete s Gijomom Kaneom, s kojim je u vezi već punu deceniju.

Marion je na pomalo neobičan način podelila vesti o svojoj trudnoći – usred šuškanja da je ona kriva za razvod Breda Pita i Anđeline Džoli, glumica je kroz saopštenje da je trudna demantovala vezu s Bredom.

Neko vreme se čak spekulisalo da je beba koju je glumica nosila plod ljubavi s Bredom, ali se ona i njen partner više nisu obazirali na glasine.

Stila
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter