Izvor:
19.03.2017 u 16:18
0

VEČE ZA PAMĆENJE: Ceca napravila haos na Kopaoniku! (foto)

Poslednji dan "Music week" festivala na Kopaoniku rezervisan je za nastup folk dive Svetlane Cece Ražnatović.

Ceca je na Kopaonik stigla direktno iz Sofije, gde je dva dana za redom održala spektakularne koncerte u najvećoj bugarskoj areni. Vidno nasmejana i elegantno obučena, pevačica je ljubazno pozdravila novinare na samom ulazu, čime je još jednom dokazala da je zvezda velikog kalibra.

I baš kako je to uobičajeno kada je folk diva u pitanju, svečana sala MK Reasorta hotela Grand, bila je ispunjena do poslednjeg mesta, a kada je Ceca izašla na binu, publika ju je dočekala gromoglasnim aplauzom.

Nastup na Kopaoniku, Ceca je započela pesmom "Maskarada", što je publika odmah prihvatila i s njom pevala uglas. Nizali su se Cecini najveći hitovi, a folk diva je pevala pesme s svog aktuelnog albuma "Autogram", ali i stare hitove.

Ono što je interesantno je da hotel "Grand" na pamti veću posetu, što je i očekivano kada je najveća balkanska zvezda u pitanju, a osim Cecine ćerke Anastasije, na Kopaoniku su i Ana Pendić, Nigor Lazić i drugi.

Blic
Foto: Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter