Izvor:
20.03.2017 u 01:29
0

BURSAĆEVA U VEZI S BRKIĆEM: Aleksandra smuvala Džidžinog dečka!

Aleksandra Bursać odnedavno je u vezi sa Milošem Brkićem, bivšim dečkom Aleksandre Džidže Stojković.

Kako kaže naš izvor blizak Bursaćevoj, ona se danima ne odvaja od mladog pevača.

Aleksandra i Miloš se znaju još odranije. Oni su 2015. snimili duet „Što te nema, ljubavi“ i od tada se intenzivno druže. Ipak, u poslednje vreme se baš ne odvajaju i stalno izlaze zajedno, iako svima pričaju da su drugovi. Kriju svoju vezu jer su nedavno počeli da se zabavljaju i još nije toliko ozbiljno. Samo najbližim prijateljima su rekli da su zajedno – kaže naš izvor blizak pevačici i dodaje da se hemija između njih dvoje može seći nožem koliko je očigledna.

Kada su zajedno u društvu, stalno sede jedno pored drugog i non-stop se gledaju. Prosto je očigledno da su zaljubljeni i svi ih zadirkuju zbog toga, ali oni i dalje ćute – priča naš izvor.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter