Izvor:
20.03.2017 u 17:45
0

STIGLE RODE: Bane Janković dobio ćerku i dao joj neobično ime!

Bivši učesnik rijalitija, maneken Bane Janković, postao je otac zdrave ćerke, koju je na svet rano jutros donela njegova supruga Mirjana. Porođaj je obavljen prirodnim putem, mama i beba su zdrave, a presrećni roditelji dali su svojoj mezimici prilično neuobičajeno ime – Melina!

Oslanjajući se na podatke sa interneta, prema nekim tumačenjima ime Melina poreklom je iz grčkog jezika i ima značenje “med”, iz starogermanskog sa značenjem “marljiva”, kao i iz latinskog jezika, na kojem znači “slatka”.

Podsetimo, Mirjana i Bane venčali su se 22. oktobra prošle godine u Beogradu, a prvo što je novopečeni tata objavio na Instagramu jeste ova simpatična ilustracija!

Stigle rode i Melina sa njima! Porodili smo se!!! Hvala lepoto, volim te – napisao je Bane uz poruku supruzi.

Telegraf
Foto:Facebook/bane.jankovic.7

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter