Izvor:
20.03.2017 u 18:47
0

Ćerka Željka Šašića pokrenula sopstveni biznis: ACA LUKAS JE GLAVNA MUŠTERIJA! (FOTO)

Sofija Šašić, ćerka Sonje Vuksanović i Željka Šašića, odlučila je da postane “sam svoj gazda” pa je pokrenula biznis od kojeg već odlično zarađuje!

S obzirom na to da još uvek nije punoletna, Sofiji su u pokretanju posla pomogli Sonja i Aca Lukas, a ulaganje im se, čini se, isplatilo. Naime, Sofija je osnovala sopstvenu modnu liniju “Sophia Line” koju već nose pojedinci sa estrade, ali onaj koji je Sofijina glavna mušterija jeste Aca Lukas. Da je Sofija napravila odličan potez govori i to što su Lukasov stajling sa snimanja “Zvezda Granda” komentarisali i članovi žirija, ali i njegovi fanovi, što Sofiji i te kako ide u prilog.

Evo kako Lukas izgleda u kreacijama Šašićeve ćerke:

Telegraf
Foto: Instagram/sofijavu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter