Izvor:
20.03.2017 u 20:31
0

BILA JE JEDNA OD NAJMOĆNIJIH ŽENA U SRBIJI: Pogledajte gde je i kako izgleda Milka Forcan danas! (foto)

Bivša potpredsenica kompanije Miroslava Miškovića, Milka Forcan, oduvek je važila za jednu od najuspešnijih i najmoćnijih žena na poslovnoj i političkoj sceni Srbije.

Iako se sada retko pojavljuje u medijima, Milka je aktivna na društvenim mrežama.

Da nije odolela trendu fotografisanja u teretani otkrila je svojim pratiocima na Instagramu.

– Da se pridružim onoj "džaba ideš u teretanu ako nisi okačio na Instagram". Pa još duplo za svaki slučaj – napisala je ona.

Na njenom nalogu na ovoj društvenoj mreži možete da vidite da Milka danas uživa u putovanjima po egzotičnim destinacijama, i da je velika ljubiteljka selfija.

Prošle godine je jedan od retkih intervjua dala za Njuzvik, kada je objasnila i zašto je nema u medijima.

"Iskreno, to je odraz mog unutrašnjeg osećanja. I sama sam se preispitivala zbog čega je tako. A uvek se ponašam u skladu sa onim kako se osećam, osmatrajući atmosferu oko sebe. Prijalo mi je da se povučem, verovatno zbog burnog perioda koji sam imala, a i zbog velike izloženosti medijima, godinama.

S druge strane, većina toga što se dešava oko nas, kao i sama atmosfera u javnosti nije na mojoj talasnoj dužini, ne smatram se delom sadašnjih medijskih sadržaja i onda mi odgovara, uslovno rečeno, ovaj stepen samoizolacije", rekla je ona za Njuzvik.

blic.rs
foto:facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter