Izvor:
20.03.2017 u 21:48
0

ILDA ŠAULIĆ OTKRILA: Rodiću još jedno dete!

Pevačica Ilda Šaulić otvoreno je pričala za jedan dnevni list o rođenju ćerke Eme i odnosu sa suprugom Bojanom. Pored toga saopštila je kako bi želela da postane majka još jednom detetu.

Tvoja ćerka Ema je već velika beba, kako izgleda majčinstvo iz tvoje perspektive?
– Moram priznati da sam se brzo snašla. Već imamo ustaljene rituale, trebalo je malo vremena za privikavanje u početku, ali sad već funkcionišemo besprekorno. Biti majka je najodgovorniji i najlepši zadatak na svetu, svaki dan su preda mnom novi izazovi i naučim nešto novo. Na moju neizmernu sreću, ne prolazim kroz ovo sama. Mnogo mi pomaže pre svega Bojan, koji je divan, pažljiv i posvećen otac, tu su i članovi naših porodica, a imam i pomoć dadilje. Ipak, najviše mi pomaže sama Ema, koja je dobra, vesela, zdrava i zasad prilično poslušna beba.

Da li je Bojan zadovoljio tvoja očekivanja kao otac kad je u pitanju njegov angažman oko Eme?
– Bojan je kao suprug izuzetno pažljiv, požrtvovan i posvećen, a kao otac je sve to, samo još mnogo više. Ema je centar njegovog sveta, a i ona to očigledno oseća, pa mu uzvraća. Prava tatina ćerka.

Bojan kaže da već razmišljate o drugom detetu, možda dečaku, da li i ti deliš njegove želje?
– Ja sam dete koje je raslo okruženo ljubavlju i brata i sestre, tako da bih naravno želela da Ema ne odraste kao jedinica. Svejedno mi je kog pola će dete biti kao i mom suprugu. No, to su naše želje, nigde ne žurimo. Kao što se sve dešavalo spontano među nama, pustićemo da tako bude i ubuduće.

Ispričala si da tvoj otac obožava da Emi peva na uvce i da joj smišlja pesmice. Kako ona reaguje kada joj Šaban peva, pokušava li da mu se pridruži i ima li tu nekog dueta na pomolu?
– Deda Šaban je posebno slab na sve svoje unuke, jer je često bio odsutan kad smo mi odrastali, pa sada njima to na neki način nadoknađuje. Treba ga videti, on se ozari i istopi dok drži unuku. Onda potpuno podetinji, pa počne da joj peva neke izmišljene tekstove, a ona ga gleda oduševljeno. Moram priznati da je i ona muzikalna i da lepo reaguje. Oni već pevaju u duetu, sad samo da se dogovore hoće li to da urade i profesionalno (smeh).

Da li će ti karijera biti u drugom planu u narednom periodu?
– Sigurno je da su mi se prioriteti promenili, ali otkako sam rodila Emu, čini mi se da imam mnogo više snage i elana, tako da sam i samu sebe iznenadila kad sam odlučila da snimim novu pesmu četiri meseca nakon porođaja. Moja nova pesma "Sve zbog ljubavi" imala je premijeru pre desetak dana i oduševljena sam reakcijama na nju i na spot koji sam snimila. Iskoristiću ovu priliku da se zahvalim svima koji su radili na pesmi i spotu, ali najviše onima koji vole moju muziku, jer bez njih ne bih bila tu gde jesam.

informer.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter