Izvor:
20.03.2017 u 21:56
0

JURNJAVA PO PRIMORJU: Kako je Džoi prošao u Crnoj Gori? (video)

Najnovija epizoda automobilskog šou programa Top Gear, koju je BBC emitovao u nedelju, snimana je delom i u Crnoj Gori.

U novoj, trećoj epizodi 24. sezone ovog popularnog serijala, prikazan je i segment koji parodira filmove o Džejmsu Bondu.

U Top Gear verziji uloga tajnog agenta 007 pripala je Metu Leblanku, čuvenom Džoiju iz "Prijatelja", koji je vozio novi Aston Martin DB11 po crnogorskim putevima, dok je glavni negativac bio Kris Haris, u Mercedesu AMG S63 Coupe.

Dok su se njih dvojica jurili po crnogorskom primorju, u akciju se uključila i crnogorska policija sa čitavom eskadrilom patrolnih automobila, specijalnim vozilima, helikopterima…

Kada su ih na kraju sustigli i opkolili, otkrili su da je Leblank bio do pojasa obučen kao Bond, dok je dole nosio samo gaće.

Pogledajte trejler:

b92.net
foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter