Izvor:
21.03.2017 u 02:53
0

MENJA SPORTISTE KAO ČARAPE: Adriana Lima uhvaćena u STRASNOM POLJUPCU, a evo sa kim! (foto)

Manekenka Adrijana Lima, srpska snajka, kako je mnogi i dalje zovu, privukla je pažnju javnosti nakon što je uslikana u poljupcu sa novim dečkom.

Reč je o devet godina mlađem bejzbol igraču Metu Harviju sa kojim je lepa brineta bila na večeri u Majamiju kada su uhvaćeni kako se ljube.

"Nisu mogli da prestanu da se dodiruju, grle i da se smeju, kao da su srednjoškolci", rekao je jedan očevidac.

Vidno zaljubljeni, nisu se suzdržavali od pokazivanja emocija u javnosti, a uporni paparaci uspeli su da dođu i do njihovog računa u restoranu koji je iznosio čak 320 evra.

Iako se spekulisalo da se lepa manekenka možda pomirila sa bivšim suprugom Markom Jarićem, te pretpostavke su nakon ovih fotografija pale u vodu.

Happytv.rs
Foto: Twitter/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter