Izvor:
21.03.2017 u 08:17
0

NEVERICA: Slavna pevačica progovorila o lezbo aferi i ostavila svet u šoku! (foto)

Američka pop zvezda Kejti Peri, primila je nedavno nagradu za promociju i borbu za ljudska prava, a u govoru prilikom preuzimanja nagrade, pevačica je podelila svoje iskustvo..

– Učili su me da homoseksualci idu u pakao, u to sam verovala kad sam bila tinejdžerka. Kako sam postajala starija, bila sam sve znatiželjnija i počela sam malo da istražujem svet oko sebe – rekla je Kejt, koja je odrastala u katoličkoj porodici i svako leto provodila je u kampu, gde su se molili protiv homoseksualizma.

– Poljubila sam devojku i svidelo mi se. Da budem iskrena, uradila sam i više od toga i otišla mnogo dalje. Ali pravo je pitanje kako to pomiriti sa religioznom okolinom u kojoj sam odrasla.

Blic
foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter