Izvor:
21.03.2017 u 22:29
0

MERLINOVA ISPOVEST O RATU I KARIJERI: Čekaju me bolest, starost i smrt! (video)

U životnoj ispovesti za jednu televiziju, Dino Merlin je otkrio brojne nepoznate detalje iz svog života – od početaka karijere, preko rata u Bosni, do koncerta na stadionima širom nekadašnje Jugoslavije.

U dokumentarnom filmu pod nazivom “Sredinom”, koji traje 58 minuta, Merlin se vratio na početke svoje karijere kada je tek došao u Sarajevo i radio teške fizičke poslove da bi sakupio pare za snimanje prvih pesama.

Dino je jedva zadržao suze kada se prisetio prvog koncerta u Sarajevu, dana kada se svida čula pesma “Bosnom behar probeharao”… Merlin je objasnio šta je radio kao član umetničke čete tokom rata u Bosni, i kako je došlo do toga da 1992. napiše pesmu “Jedna si jedina” koja je do 1998. bila himna Bosne i Hercegovine.

Mnogo je komentara izazvalo prvo Dinovo gostovanje u Beogradu, a on kaže da ga je srce vuklo da se vidi sa starim prijateljima.

Na kraju, Dino se upitao da li je bio srećniji pre 30 godina kada je raspadnutim kombijem dva dana sa bendom putovao do Bitolja gde su imali koncert, ili sada, kada ga, kako kaže, u narednih 30 godina čekaju bolest, starost i smrt…

Video:

telegraf.rs/Al Jazeera Balkans
Foto:arhiva
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter