Izvor:
21.03.2017 u 22:51
0

STUDENTI NA UDARU: Pretili im smrću zbog Raste!

Fanovi Stefana Đurića Raste koji žive u Studentskom domu u Čačku našli su se na udaru, i to samo zato što vole njegovu muziku.

Na društvenim mrežama osvanulo je obaveštenje da je u pomenutom centru striktno zabranjeno puštanje hitova supruga Ane Nikolić – jer ih u suprotnom čeka smrtna kazna:

Podeljeno mišljenje

– Obaveštavaju se studenti, stanari doma, da je glasno puštanje Raste od sada kažnjivo smrću – navedeno je u obaveštenju, uz jasnu opomenu sledeće sadržine:
– Usluga dekapitacije nije besplatna i sve troškove snosi prekršilac – stoji na istom papiru, a u potpisu „Studentski centar Čačak“.

Ovim povodom pozvali smo upravnika Zorana Radomirovića, koji nam je pojasnio situaciju.
– Verujte da sam obišao sve oglasne table u domu koje su pod ključem i da to obaveštenje nisam video. Studentima svašta može da padne na pamet. Naravno da znam ko je Rasta i nemam ništa protiv toga da studenti slušaju njegovu ili neku drugu vrstu muzike. Neko voli njegov rad, neko ne, i to je sasvim u redu – smatra Radomirović.

Disciplinovani

– Studenti koji borave kod nas su disciplinovani. Muzika se ne pušta glasno, a ni preko razglasa. Mislim da je to obaveštenje osvanulo na društvenim mrežama iz šale. Da je to bilo postavljeno kod nas u domu, neko od zaposlenih bi to sigurno primetio, posebno zato što na oglasne table kačimo samo ono što je zavedeno. Verujte mi da sam iznenađen što je tako nešto osvanulo i zato mislim da je bilo iskonstruisano. Na internetu svako može da napravi i napiše šta želi – zaključuje Radomirović.

Pokušali smo da stupimo u kontakt i s Đurićem, ali nije odgovarao na naše pozive.

kurir.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter