Izvor:
22.03.2017 u 02:47
0

ELEN DEDŽENERIS DOŽIVELA FIJASKO: Slavna voditeljka nakon dve čaše vina završila u bolnici! (foto)

Ellen DeGeneres otkrila je danas u svojoj emisiji veoma zanimljivu priču o tome kako je povredila prst i nasmejala publiku u studiju i kraj malih ekrana bizarnim detaljima koji su doveli do povrede.

– Moram nešto da pokažem. Vidite li? – upitala je voditeljka publiku pokazujući na svoju povredu.

– Polomila sam prst. Znam šta mislite: ‘Kako mogu da vodim emisiju bez vrha svog domalog prsta?’ Ali neću dopustiti da ovo utiče na mene. Neću – rekla je kroz šalu Ellen.

– Znate kako u gimnastici kada stojite na jednoj ruci, morate ravnomerno rasporediti težinu na sve prste? Pa, ja sam posle dve čaše vina pala i udarila u vrata – otkrila je publici DeGeneresova. A za nesreću su ‘glavni krivci’ voditeljkini psi.

– Bili su tako srećni što nas videli i istrčali su ispred varata, ja sam promašila stepenik i udarila u vrata i pritom se nešto desilo da mojim prstom, i odmah sam znala da nije sve kako treba – ispičala je ona.

Publici je pokazala i rendgenski snimak iščašenog prsta i našalila se, kako je, iako povređena, morala mnogo toga da potpiše.

– Fotografiju za sestrića medicinske sestre, majicu za nju – rekla je kroz smeh Ellen na kraju i zahvalila se bolničkom osoblju u bolnici UCLA koje se divno brinulo o njoj.

Tračara
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter