Izvor:
22.03.2017 u 02:39
0

Jana progovorila o najtežim trenucima: „UZ PESMU SAM PREBOLELA SMRT RODITELJA!“

Pevačica Jana Todorović poslednje dve godine puni beogradske kafane zahvaljujući svom glasu i popularnim pesmama, ali malo ko zna nešto o njenom privatnom životu.

Kako je otkrila za „Alo!”, ona je prošle godine u roku od tri meseca ostala i bez oca i bez majke, a samo joj je pesma pomogla da taj težak period prevaziđe.

Bilo je teških trenutaka u mom životu, ali i tada sam morala da pevam. Izgubila sam roditelje prošle godine, i to u tri meseca. Prvo mi je majka umrla, pa otac. Oni su mi dali posebnu snagu i svaki put mislim da su tu oko mene i da me podržavaju u svemu što radim. Najteži trentutak u životu mi je bio taj kada sam izgubila roditelje. Ne želim nikome to, ali opet je pesma ta koja mi je pomogla da što pre prevaziđem te stvari – kaže popularna pevačica.

Jana živi u Nemačkoj, a u Srbiju dolazi kada ima poslovne obaveze, a svoje slobodno vreme provodi sa ćerkom.

Imam ćerku, koja ima deset godina, i trudim se da provodim što više vremena sa njom. Radim kao svaka druga osoba svoj posao, naš privatan život ne trpi zbog naših radnih obaveza. Snalazim se dobro u inostranstvu, ne znam šta da kažem. Od jutra listam naše novine i pratim sve što treba, ali nisam nešto opterećena – kaže pevačica.

Jana je objasnila i otkud to da je toliko popularna i da su njeni nastupi dosta posećeni, a da je skoro nema u medijima.

– Pa dobro, ne mogu da kažem da nije potrebna neka doza da me ima u medijima, ali to je isključivo kada imam povoda za tim. Po mom mišljenju, moji nastupi su najbolja reklama, to je najbitnije. Od samog početka karijere je bilo tako, a evo, skoro 19 godina sam na estradi i pojavljujem se isključivo kada za to ima povoda. Sve preko toga je bespotrebno – smatra Jana, a na pitanje šta to poseduje, pa publiku odmah digne na noge, kaže:

Pa ne znam, pored svojih pesama, imam verovatno taj kvalitet u glasu, energiju koju umem da prenesem na publiku, to je pravi recept za dobar provod.

Izvor:Alo.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter