Izvor:
22.03.2017 u 08:46
0

ODBIO ULOGU: I Žarko Laušević je trebalo da glumi u „Boljem životu“, a evo i koga!

Deo čuvene porodice Popadić iz čuvene serije „Bolji život“ trebalo je da bude i Žarko Laušević, saznaje Kurir.

Proslavljeni glumac morao je da odbije ulogu Aleksandra Saše Popadića, koja je proslavila njegovog kolegu Borisa Komnenića, jer je dobio angažman u filmu „Oficir s ružom“.

Žarka su želeli za ulogu Saše. Međutim, termini snimanja serije preklopili su se s filmom, a on nije nije mogao da radi paralelno na dva fronta. Lauš je imao 27 godina i bio je idealan da igra advokata i najstarijeg člana porodice. Boris je tek nakon njegove odluke da vrati ulogu izabran kao najbolje rešenje – kaže za Kurir Lauševićeva prijateljica sa studija koja je tada radila kao ispomoć na seriji „Bolji život“.

I za čuvenu Violetu Popadić bilo je više kandidata, a tada velika zvezda Ena Begović zbog obaveza u pozorištu zahvalila se producentima na ponuđenoj ulozi.
Išla je iz projekta u projekat, a u „Boljem životu“ sigurno nije mogla da igra jer je imala obaveza u pozorištu. Igrala je te godine u predstavi „Skup“, po tekstu Marina Držića, na Dubrovačkim letnjim igrama, a pripremale smo zajedno komad „Grička veštica“ po tekstu Marije Jurić Zagorke – objasnila je za Kurir njena rođena sestra Mia Begović.

Izvor:Kurir.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter