Izvor:
22.03.2017 u 14:59
0

ŠOKANTNA IZJAVA NIKOLINE KOVAČ: „Ponekad mislim da me Saša vara!“

Nikolina Kovač Kapor, pevačica i supruga Saše Kapora, otkriva da joj se zbog manjka samopouzdanja dešava da pomisli da je suprug vara.

Nikolina je srećna što pored sebe ima supruga kojem može da veruje. Međutim, kao što to u svakoj bračnoj zajednici biva, dešava se da posumnja u Sašinu vernost. I evo kako tada reaguje:

– Postoji sumnja u to kada izađe u grad… Normalno da postoji, šta sve mi žene iskonstruišemo u glavama, mislim da bi svaki režiser bio prezadovoljan da uđe u ženski mozak u tim momentima kada mi u glavi kreiramo, oduzimamo, dodajemo – kaže nam kroz smeh Nikolina.

Priznaje da se dešava da i sama iskonstruiše sliku na osnovu nekih misli, često bez ikakvog razloga.

– Ja stvarno znam da uđem u neki film u svojoj glavi, ima momenata kada se mi žene osećamo nesigurnije, gubitak samopouzdanja, pa u svojoj glavi izmišljaš svašta – dodaje pevačica.

Iako se muškarci u tim momentima obično trude da svoju dragu smire i dokažu joj da nije u pravu, to nije slučaj i sa Sašom. Kako Nikolina priznaje, on uglavnom tada ne reaguje na njene misli.

– Nije Saša neko ko smiruje, više se pravi blesav. Pravi se da je mnogo važan i bitan. Tako ti je kod njega. Evo i sada dok mi pričamo, on je u gradu sa društvom. Nema on taj problem – završava Nikolina.

Izvor: Alo.rs
Foto: Instagram/nikolina.kovac

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter