Izvor:
22.03.2017 u 15:08
0

DA LI LIČE? Ovo je sestra Jelene Marjanović! (foto)

Srpski supermodel Bojana Krsmanović, poznatija kao Bo, započela je manekensku karijeru pre samo nekoliko godina, a već može da se pohvali uspesima na kojoj bi joj i mnoge starije i iskusnije koleginice pozavidele.

Ova 25-godišnja lepotica pozirala je gotovo naga za američko izdanje popularnog muškog magazina, zbog čega o njoj danas bruje svetski mediji.

Inače, Bojana je sestra od strica Jelene Marjanović, pevačice čije je ubistvo prošle godine potreslo srpsku javnost.

Na naslovnoj strani Bo pozira dok na sebi ima samo ružičasti bolero i ogrlicu. U pratećem intervjuu otkrila je da joj nije problem da se skine pred drugima.

– Sada mi je to normalno. Sada mogu da budem slobodnija u svojoj koži. Mogu da se presvlačim pred svojim prijateljicama. To je u redu, ljudi me stalno gledaju golu – kazala je ona.

Bojana kaže da njeno prezime malo ko u inostranstvu može pravilno da izgovori. Prošle godine slikala se i za poznato specijalno bikini izdanje jednog magazina. Protekle zime diplomirala je ekonomiju u Beogradu. Kaže da trenutno nema dečka.

– Problem je što se brzo zaljubljujem i mnogo putujem. Moje veze su se uvek završavale raskidima, jer upoznam nekoga, a onda mi je teško jer stalno putujem, ili ima ljubomore pa se svađamo svakog dana – kaže Bo i dodaje:

– Volim da budem u vezi i da sam zaljubljena. Mislim da su Evropljanke malo tradicionalnije. U mojoj zemlji žene su više okrenute ka porodici. Fokusirane su na to da pronađu pravu ljubav.

Izvor: blic.rs
Foto. Twitter/tracara, Facebook/bojana.krsmanovic.9

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter