Izvor:
22.03.2017 u 15:58
0

SKROMNO, U KRUGU PORODICE: Evo kako srpska estrada slavi mladence!

Danas Mladence slave supružnici u prvoj godini braka, oni koji su se venčali posle 22. marta prethodne godine.

Glumački par Dragičević-Benčina ide na Mladence u goste, a pevačica Ilda Šaulić slaviće u krugu porodice.

Mladenci uvek padaju uz post, i zato svaka gozba koja se sprema ovog dana, mora biti posna, radi zdravlja i napretka dece mladih supružnika.

"Znam šta su Mladenci. Mi ih nećemo slaviti kod kuće. Ići ćemo kod moje sestre, jer ona slavi. Petar ima obaveze, a tu je i ćerka, pa dosta vremena provodimo s njom, tako da ćemo otići na nekoliko sati kod moje sestre", rekla je za glumica Tamara Dragičević, koja se za glumca Petra Benčinu venčala na Adi Bojani prošle godine u junu.

Princeza Ljubica Ljubisavljević i princ Mihailo Karađorđević venčali su se u oktobru prošle godine poštujući srpske običaje, te će i današnji praznik proslaviti u tradicionalnom duhu.

"Mladence ćemo proslaviti prema srpskim običajima uz mladenčiće. Naša tradicija je bogata lepim običajima koje treba da sačuvamo od zaborava", rekla je princeza, a mi saznajemo da je ona sama spremila mladenčiće.

"Ljubica je normalna devojka, njoj ništa nije strano, ona je podjednako dobra u pisanju blogova, organizovanju, farmaciji ali i u kuhinji", rekao je izvor blizak paru.

Folk pevačica Ilda Šaulić koja je prošle godine izgovorila sudbonosno „da” i dobila ćerku Emu kaže da će Mladence proslaviti samo u krugu porodice.

"Biće simbolično, nećemo praviti ništa specijalno. Ove godine i mi spadamo u one koji bi trebalo to da slave, ali mi nećemo praviti feštu", rekla je Ilda.

Danas Mladence slave Ana i Bastijan Švajnštajger, Viktor i Aleksandra Troicki…

Izvor: Blic.rs, Kurir.rs
Foto: Twitter/sundjer bob, E-Stock.us/Stefan/Filipovic, Instagram/basti_ana

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter