Izvor:
22.03.2017 u 18:05
0

Razotkrivena: KAJA SE RAZVODI OD DŽUNIOR DŽEKA?

Seksi pevačica Katarina Ostojić Kaja u braku je sa svetski pozantim di-džejom Džunior Džekom zbog koga se sa ćerkom Nikolinom preselila u Brisel.

Iako Kaja uglavnom u intervjuima govori kako između nje i njenog supruga cvetaju ruže, te da joj je Džunior velika podrška zbog jednog njenog statusa na Twitteru koji je nedavno objavila mnogi su naslutili da se, ipak, nešto dešava.

Naime, ona je napisala: "Čim kreneš da insistiraš, ja krenem da odlazim".

Ovaj status mnogi su lajkovali, ali Kaja još nije otkrila o čemu je reč i na čemu to Džunior insistira. Ipak, nekoliko sati kasnije je pisala i o sreći.

Nikada ne možeš da usrećiš nekog ko je odlučio da bude nesrećan.

Inače, Kaja u poslednje vreme na društvene mreže uglavnom kači svoje seksi slike, a često je u Beogradu i razdvojena je od supruga zbog poslovnih obaveza s obzirom da je nedavno objavila pesmu "Ljubav prema interneta" i "Ona neka".

Blic
Foto:Instagram/kaja_ostojic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter