Izvor:
22.03.2017 u 23:42
0

VELJKOVA BIVŠA ŠOKIRALA IZJAVOM: Ne postim, jer ne mogu da se uzdržim od SEKSA!

Iako se dugo bavila manekenstvom, Ana Cakić veliku popularnost stekla je kada je uplovila u romansu sa Veljkom Ražnatovićem.

Zbog toga ne čudi što je njen profil na društvenoj mreži i dalje prati mnogo ljudi, a Ana se trudi da ih svakog dana obraduje nekom novom fotografijom.

Otkako je Instagram uveo opciju snimanja uživo, Cakićeva je s vremena na vreme na taj način komunicirala sa onima koji je vole i odgovarala na njihova pitanja.

U poslednjem lajvu, jednu devojku je zanimalo da li Ana posti, a njen odgovor šokirao je mnoge.

"Ne postim, ne radim to. Smatram da kad ljudi poste, treba da se uzdržavaju i od pića, izlazaka, seksa, što ja ne radim. Postiti ne znači uzdržavati se od hrane", počela je da odgovara Ana, a onda ju je drugarica prekinula, shvativši šta izgovara.

"Šta sam rekla?", upitala je manekenka, a drugarica joj je rekla da će pričati posle, nakon čega je prekinula snimak uživo.

kurir.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter