Izvor:
23.03.2017 u 14:46
0

MIRKO ŠIJAN GLUMI OCA: Nemci snimaju film o pokojnom mužu Goce Božinovske! (foto)

MANGUP Sin kik-boksera i pevačice Goce Božinovske dobio ponudu da igra u filmu o Zoranovom burnom životu.

Nemci planiraju da snime film o jednom od vođi „surčinskog klana“ Zoranu Šijanu, u kome će glavnu ulogu imati njegov sin Mirko Šijan, saznaje Kurir!

Nemački producenti smatraju da imaju dovoljno intrigantnih detalja za scenario za film, koji će govoriti o burnom životu srpskog kik-boksera, njegovoj povezanosti s kriminalcima, braku s jednom od najpopularnijih pevačica u tom trenutku Gocom Božinovskom i, na kraju, o njegovom ubistvu.

– Goca se iznenadila kada su Nemci kontaktirali s njom. Pošto Mirko veoma liči na oca, producenti su im predložili da glavnu ulogu dobije mladi Šijan. S obzirom na to da Mirko nema glumačkog iskustva, planiraju da mu organizuju časove glume. Šijan je oduševljen idejom, ali on i mama Goca još nisu prelomili. Njihova odluka zavisi od toga na koji način će Zoran biti predstavljen u scenariju, jer im je to mnogo važnije od novca – kaže izvor blizak porodici Šijan.

Pozvali smo Božinovsku da bismo proverili informacije, ali pevačica nije želela mnogo da otkriva.
– Pregovori su u toku, pa ne bih ništa otkrivala – rekla nam je ljubazno Goca, dok Mirko nije odgovarao na naše pozive.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter