Izvor:
23.03.2017 u 15:47
0

SUZANA MANČIĆ NE ZNA DA JOJ SE UDALA ĆERKA: Lepa Teodora se venčala za biznismena u tajnosti! (foto)

Suzana Mančić je tek nakon završene ceremonije saznala da se njena ćerka Teodora Kunić udala.
Ćerka Suzane Mančić, Teodora Kunić (23) u tajnosti se venčala u Las Vegasu sa 20 godina starijim američkim biznismenom, a Mančićeva uopšte nije znala da se Teodora udala.

Suzana je, kako se priča, tek nakon završene ceremonije u Las Vegasu saznala da joj se ćerka udala, i bila je šokirana kada je čula to.

– Suzani je bilo žao što nije bila na venčanju ćerke, a posebno joj je bilo krivo što uopšte nije znala da će se Teodora udati. Međutim, ona joj je objasnila da su njih dvoje naprasno odlučili da se venčaju u Americi i da će organizovati veliku svadbu u Beogradu – navodi izvor blizak Mančićevoj.

Inače, Teodora i bogati biznismen su se verili u oktobru 2015. na putovanju u Beč, a Mančićeva je tada izjavila da jedva čeka da postane baka.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter