Izvor:
23.03.2017 u 16:10
0

IMALO SE, MOGLO SE: Procurela fotografija pokojnog muža Goce Božinovske u bahatom izdanju! (foto)

Kik- bokser Zoran Šijan ubijen je pre 17 godina, tačnije 27. novembra 1999. Široj javnosti je poznat kao bivši muž popularne pevačice Gore Božinovske, ali i kao jedan od vođa vođa surčinskog klana.

U javnost je procurela fotografija na kojoj se Šijan razmeće novcem i evidentno pokazuje svoju platežnu moć, koja je, sudeći po slici, u to vreme bila i te kako značajna.

O radu i delu ovog opasnog momka njemačka produkcijska kuća odlučila je da snimi film, a pre toga za dopuštenje kontaktirali su njegovu porodicu. Kako tvrde, imaju mnoštvo intrigantnih detalja za scenario za film koji će govoriti o burnom životu srpskog kik-boksera, njegovoj povezanosti s kriminalcima, braku s jednom od najpopularnijih pevačica u tom trenutku Gocom Božinovskom i, na kraju, o njegovom ubistvu.

Zoran iz ljubavi sa Gocom ima ćerku Zoranu i sina Mirka, a šuška se da će upravo Mirko Šijan glumiti oca u pomenutom filmu njemačke produkcije.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter