Izvor:
23.03.2017 u 18:37
0

NATAŠA BEKVALAC OTKRILA ŠTA OSEĆA: Potpisala razvod od Ljube, pa poslala snažnu poruku! (foto)

Nataša Bekvalac razvela se posle dve godine braka od bivšeg rukometaša Ljube Jovanovića.

Dan nakon što je informacija došla do medija, pevačica je sa ćerkom Hanom, otputovala u Pariz, a rukometaš se iselio iz stana i otišao u hotel.

Ljuba je zatim potpisao papire za sporazumni razvod, što je učinila i Nataša po povratku u Srbiju, a čak je dala punomoćje advokatu da umesto nje ide na ročišta, kako bi što manje viđala svog uskoro bivšeg supruga.

Nataša je prvo izbrisala sve zajedniče fotografije, a sada je objavila video sa nastupa, na kom peva duestku pesmu sa Eminom Jahović, "Gospodine", a pažnju je posebno privukao jedan deo pesme.

– Gospodine, s njom si bio juče, sa njom nastavi, kad ti duša pukne njoj je ostavi, ja sam ti skupa krpica – deo je pesme koji je Bekvalčeva objavila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

– Ko za sve žene ne važi za mene – napisla je pevačica uz opis videa!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter