Izvor:
24.03.2017 u 01:15
0

SAMO TEBI SANJAM DA SE VRATIM: Ovu pesmu je Bekvalčeva posvetila Miodragu Kostiću Koletu! (VIDEO)

Veza Nataše Bekvalac i Miodraga Kostića Koleta trajala je 4 godine, a kako se pričalo bila je puna turbulencija.

Nataša i Kole su po njenom priznanju četiri godine proveli zajedno, a vezu su, kako je i sama tada rekla, okončali u njenoj 24. godini, po povratku sa letovanja.

Novosadska barbika je tada snimila i objavila emotivnu baladu "Ponovo", a na pitanje da lli je zbog Koleta tu pesmu doživela tako emotivno Nataša je tada rekla:

Na neki način… Nikada nisam pričala o tim stvarima ali sada želim da to uradim, da bih konačno stavila tačku na sve, da novinari ne bi izmišljali priče na tu temu, kao i da me ne pitaju više o tome. Što se Miodraga tiče, naša veza je počela pre četiri godine. Nikda neću reći ništa ružno o čoveku sa kojim sam delila sve. Želim da naglasim da je između mene i njega konačno – kraj. Naša veza nikada nije bila harmonična i to nisam mogla da sakrijem. Slični smo, ali imamo različite poglede na svet. Nikada nam se nisu dešavale tako skandalozne i ružne stvari o kojima se pisalo… – rekla je tada Nataša u jednom intervjuu.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/Svet.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter