Izvor:
24.03.2017 u 05:40
0

Poruka koju je Filip napisao Aleksandri obara sa nogu: OVO ĆE PAMTITI DOK JE ŽIVA!

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović trenutno uživaju u sunčanom Majamiju, u kojem oboje, čini se, obožavaju da borave, pogotovo kada pauziraju sa obavezama.

Osim što maksimalno uživaju u slobodnom vremenu i zajedničkim trenucima, Aleksandra i Filip obilaze i najatraktivnije lokacije… A sa fanovima, kao i obično, dele pojedine trenutke.

Naravno, one najintimnije zadržali su za sebe, međutim, jedna Filipova poruka upućena Aleksandri raznežila je sve koji su je pročitali…

Koliko je predivan život kada si ti u ovom svetu… – napisao je Filip na Instagramu, i po ko zna koji put pokazao koliko mu Aleksandra znači.

Happytv.rs
Foto:Instagram/aleksandraprijovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter