Izvor:
26.03.2017 u 14:57
0

Dara Džokić o pokojnom prijatelju: NEMA DANA DA NE POMENEM MOG MARINKA!

Porodica i prijatelji Marinka Madžgalja danas će obeležiti godinu dana od njegove smrti pomenom na Novom bežanijskom groblju.

O pokojnom kolegi i dalje sa suzama govore njegove kolege. Među njima je i Dara Džokić.
Bio je tako mlad, talentovan i voljen. On je u Ateljeu 212 bio jedan od najomiljenijih kolega. Još ne možemo da prihvatimo da ga više nema. Pominjemo ga svakodnevno. Užasan gubitak. Mnogo mi je teško – kaže Dara.

Branislav Lečić nikad neće zaboraviti Marinkov osmeh.
Sećanje na njega veoma boli zato što je oduvek bio divan, nasmejan i optimističan. Teška je nepravda što njega nema – kaže Lečić.

Branislav otkriva i da mu je Madžgalj pomagao kada bi zaboravio tekst usred predstave.
Uvek sam razlikovao glumce koji se zbog greške šokiraju i blokiraju i one koji to prihvate kao stimulans, pa zajedno idemo u još veći kvalitet. E to drugo je bio Marinko – rekao je Lečić.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter