Izvor:
28.03.2017 u 20:58
0

Šta će mu reći žena? BOJAN LEXINGTON U ZAGRLJAJU ZGODNE PEVAČICE!

Dok članovi Lexington benda uživaju u čarima Dubajia, njihov rad beleži fenomenalne rezultate, a mnogi komentarišu i odnos frontmena Bojana i Katarine Didanović.

Članovi Lexington benda ekranizovali su, a potom i tokom vikenda premijerno predstavili novi duet sa atraktivnom pevačicom Katarinom Didanović, simboličnog naziva "Smij se". Ova sesksi brineta nije do sada bila poznata široj javnosti ali su za njom svakako uzdisali zavodnici metropole, među kojima su i mnogi poznati sportisti, biznismeni ali i Katarinine kolege.

Ova dvadesetpetogodišnja pevačica kaže da je rešila da stupi na javnu scenu tek kada je privela školovanje kraju, ali ističe da je oduvek znala da će se baviti pevanjem. Sudeći prema njenim glasovnim mogućnostima i po atraktivnom izgledu – Katarina će vrlo brzo naći mesto na našoj estradi.

– Mislim da sam na pravi način zakoračila na muzičku scenu, jer sam uradila duet sa jednim od najtraženijih i kvalitetnijih bendova kod nas. Ponosna sam na ovu saradnju i na to što su Leksingtonci pristali da snimimo jednu zaista kvalitetnu pesmu – rekla je Katarina.

Izvor: story.rs
Foto: Facebook/katarina.d.drugiprofil, Instagram/bojan_vaskovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter