Izvor:
28.03.2017 u 23:14
0

I POZNATI GLADUJU: Mrka zbog Ane krenuo na RIGOROZNU dijetu!

Ana Bekuta krenula je na dijetu kako bi smršala pred leto, a njen partner Milutin Mrkonjić zbog toga mora da gladuje. Da bi joj bilo lakše, on se solidarisao s njom, pa se tako sada zajedno „pate“.

Jedan od najomiljenijih političara među našim pevačima rešio je da se mnoge hrane odrekne kako bi podržao svoju partnerku u nameri da skine bar desetak kilograma.

Kako saznajemo, Bekuta je počela sa zdravom ishranom koju praktikuje gotovo pola estrade. Kod nutricioniste zahvaljujući kojoj su mnoge pevačice i pevači doveli figure do savršenstva, ali i sredili krvnu sliku, odnedavno ide i Marija Šerifović, koja ju je preporučila Bekuti i Mrki.

Ana i ja smo malo nervozne jer ne jedemo ništa. Imamo poseban režim ishrane – rekla je Mara, a tada se moglo primetiti da Bekuti nisu baš sve ovce na broju jer je navikla da uvek bude sita.

S obzirom na to da joj je veoma teško da bude na posebnom režimu ishrane i da pazi koje namirnice konzumira, pevačica je stalno insistirala da Mrka ne jede pred njom, a on je, kao pravi džentlmen, rešio da joj pravi društvo u toj dijeti, a usput će i on da skine koje kilo viška.

Mrki teško pada ova ishrana, ali uspeva da se suzdrži nekako. Rešen je da Anu isprati do kraja, a siguran je da će i njemu prijati da se hrani zdravije – kaže izvor blizak ovom paru.

kurir.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter