Izvor:
29.03.2017 u 15:57
0

KLUPKO SE ODMOTALO NA ŠTETU KOJIĆEVE: Ameri Severinu uhvatili u laži!

Ako koza laže, rog ne laže, datum na sajtu američke vlade dokazuje da je Sevka bila u Americi u periodu od 16. oktobra do 23. novembra, kada ju je Milan Popović i tužio za zanemarivanje njihovog deteta. Za razliku od njega, a sada i od činjeničnog stanja, pevačica je početkom februara kačila fotografije iz Amerike uz tvrdnju da je tada boravila u toj zemlji.

Naime, klupko njihovog sukoba se odmotalo, i to na štetu Kojićeve, jer se istina pre ili kasnije utvrdi. Sve je počelo tog 16. novembra, kada je Milan podneo tužbu protiv nje za zanemarivanje deteta, kada je, zato što mu se ona nije javljala na telefon, Aleksandar ostao kod njega.

Kako nije želeo da njegov sin bude sa bebisiterkama kad on može da brine o njemu, pokušao je da kontaktira sa Severinom, ali mu to nije pošlo za rukom. Ona je iskoristila taj trenutak i očigledno odmah po povratku u Srbiju, 23. novembra, podnela tužbu protiv Popovića za kidnapovanje, a policija je dva dana kasnije utvrdila da je ona na svojoj adresi. Da stvar bude gora, ona je tada prozivala Milana na društvenim mrežama snimkom „Gde je nestala Severina”, aludirajući na njegove optužbe da je u Americi, koje je ona demantovala.

Severina se u periodu dok je boravila u Americi nije oglašavala na društvenim mrežama, pa je fotografije iz Los Anđelesa sa Igorom i njegovom sestrom Natašom Kojić kačila tek u februaru. Ipak, „Alo!” je otkrio istinu uvidom u kretanje stranaca na sajtu američke vlade, na kojem se jasno vidi kada je Kebina snajka otputovala i kada se vratila u Srbiju, što se poklapa sa datumima kada ju je Milan tražio.

Iz priloženog se vidi da je Seve otputovala 16. oktobra, a vratila se 23. novembra i istog dana tužila Milana za otmicu sina. Tako je pevačica iskoristila priliku da bude na adresi stanovanja kada su policajci došli da utvrde gde je, dva dana kasnije.

Kada smo kontaktirali sa Milanom povodom ove priče i uz informaciju da imamo uvid u američki sajt koji dokazuje da je bio u pravu, on nam je rekao:

– Kada sam podneo tužbu za zanemarivanje deteta nisam imao sve podatke, ali sam znao da moj sin ne bi lagao da dugo nije video majku i da ga čuvaju nepoznati ljudi. Ne želim da utičem na njene planove, moja jedina želja je da budem prva osoba sa kojom će moje dete biti kada ona nije tu. Postoji li roditelj koji to ne želi?! – pita Popović.

Iste informacije podelili smo i sa Tomicom Petrovićem, Severininim portparolom, i zamolili ga da nam objasni zašto je Seve lagala, ali do zaključenja ovog broja on nam se nije javljao na telefon.

alo.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter