Izvor:
29.03.2017 u 19:26
0

SIN GOCE BOŽINOVSKE OPET IMAO UDES: I time se pohvalio na instagramu?!

Mirko Šijan, sin pevačice Goce Božinovske i pokojnog vođe surčinskog klana Zorana Šijana, ponovo je imao saobraćajnu nesreću.

Problematični 25-godišnjak završio je sa medicinskom kragnom oko vrata nakon još jednog udesa koji se odigrao sinoć, dok se vraćao iz noćnog provoda. Ovo je otkrila njegova sestra Zorana, koja je na Instagramu objavila prepisku sa Mirkom. On joj je, naime, poslao fotografiju na kojoj pozira sa prijateljem, a obojica oko vrata imaju "kragne", te joj poručio da su dobro i da su "imali čukanje".

Pre godinu dana Šijan i njegova majka nalazili su se automobilu kojim su se sudarili sa vozilom SAJ-a na Novom Beogradu. Goca je tada policiji rekla da je ona bila za volanom, ali se sumnjalo da je automobilom zapravo upravljao Šijan, kojem je ranije oduzeta dozvola zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter