Izvor:
29.03.2017 u 22:54
0

Slavna glumica godinama se krila od javnosti: „SVI ĆE SHVATITI DA SAM PREVARANT“!

Bila je jedna od najomiljenijih, najlepših i najuspešnijih holivudskih glumica, a onda se iznenada potpuno povukla sa scene. U prvom intervjuu posle mnogo godina, ona otkriva gde se krila svih ovih godina.

Mišel Fajfer imala je prvu zapaženu ulogu u filmu "Scarface" 1983, nakon kojeg je nizala samo uspehe. Za četiri godine tri puta nominovana je za Oskara, pokazala talenat za glumu u raznim filmskim žanrovima, i dobila gotovo isključivo pohvvale za ulogu Žene mačke u "Povratku Betmena".

Ali, posle toga potpuno je nestala sa javne scene. Posle mnogo godina, progovorila je za magazin "Interview" o tome zašto je napravila dugu pauzu u karijeri.

Nisam prestala da volim glumu. Postala sam prilično obazriva kada je u pitanju to gde snimam, koliko dugo me neće biti, kako će se to uklapati u raspored moje dece. I postala sam toliko izbirljiva da više niko nije hteo da me angažuje. I onda je vreme prolazilo i ja sam prosto nestala – kazala je Mišel i priznala da je jedna od prednosti bilo to što nije morala da daje intervjue.

Danas sam razmišljala o tome zašto toliko mrzim da dajem intervjue. Mislim da je to zato što imam konstantan strah da sam prevarant i da će me razotkriti. Relativno brzo sam počela da radim, nisam imala nikakvo formalno obrazovanje, nisam studirala glumu. Samo sam se "provlačila" i učila dok sam radila. Tako da sam oduvek imala osećaj da će jednog dana svi shvatiti da sam ja zapravo prevarantkinja i da zapravo ne znam šta radim.

Sada kada su njena deca odrasla, Mišel je odlučila da se vrati glumačkom pozivu, pa ćemo je uskoro gledati u nekoliko filmova.

Happytv.rs
Foto: Instagram/gorgeouspfeiffer

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter