Izvor:
30.03.2017 u 15:04
0

IVAN IVANOVIĆ: Sa Karleušom sam bliži nego sa svojom ženom!

Voditelj Ivan Ivanović otkio je u jednom intervjuu kakav je zapravo njegov odnos sa pevačicom Jelenom Karleušom, koja je protiv njega podnela nekoliko tužbi.

"Dobro, kapiram da je to sada već neraskidiva veza. Na neki način volim da verujem da smo ona i ja bliži nego ona i njen suprug ili ja i moja supruga. U stvari, sigurno smo bliži nego ja i moja supruga, moja bivša supruga", objasnio je Ivan.

Voditelj je u ovom intervjuu otkrio i da ima devojku, kao i da ne planira da se ženi.

"Teško je razvoditi se i ženiti u isto vreme. Mislim da ako se neko razvodi ili se razveo svakako da narednih dvadesetak godina ne razmišlja da se ponovo ženi, što je slučaj i sa mnom", rekao je on.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter