Izvor:
30.03.2017 u 20:18
0

SUZANA MANČIĆ OTVORILA DUŠU: Dok su svi uzdisali za mnom, ona se lečila od depresije! (foto)

Lepa Suzi otkrila je kako je podnela razvod, ali i demantovala da se razvela zbog prevare

Voditeljka Suzana Mančić gostovala je sinoć u emisiji Rade Radenović i tom prilikom otkrila da se borila sa depresijom.

Mančićeva je tada veoma loše podnosila razvod od bivšeg supruga Nebojše Kunića s kojim je bila u braku osam godina, zbog čega je posećivala psihologa.

– Odlazila sam kod psihologa da bi mi neko ko je potpuno neutralan pomogne da dođem do odgovora na neka pitanja, to bih svima preporučila. Pomogao mi je da uvidim i neke svoje greške, da ne krivim uvek druge – iskrena je bila Suzana.

– Iako su Rada Radenović i gledaoci pomislili da je u pitanju razvod zbog prevare, ona ih je demantovala.Nikada se zbog prevare ne bih razvela. Desi se. Ne zagovaram, ali se desi, i sa muške i sa ženske strane – rekla je Suzana, koja nije želela da otkrije razlog njenog razvoda.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter