Izvor:
30.03.2017 u 22:48
0

FANOVI U ŠOKU: Skinula se devojka Andrije Miloševića i muškarce bacila u trans! (foto)

Devojka glumca Andrije Miloševića, glumica Aleksandra Tomović, na svom instagram profilu pokazala je malo više nego što smo navikli…

Aleksandra uživa na plažama Kolumbije i jasno je zbog čega je, između ostalog, uspela da osvoji jednog od najvećih zavodnika među glumcima. Svi koji su videli fotografije složili su se da izgleda odlično, a među njima je i glumac Viktor Savić koji joj je ostavio nekoliko interesantnih komentara.

Andrija i Sandra počeli su vezu pre skoro pet godina.

– Hrabra je zato što je sa mnom. Izgurala je taj početak. Aleksandra ima nešto u sebi što privlači ljude. Ona je dobar i častan čovek, dobar prijatelj. Bitno je da u vezi žena bude jaka. Vi ste kičma svake porodice, mi muškarci smo labilna, nesrećna bića. Što pre to shvatimo, bolje za sve – ispričao je u jednom intervjuu Andrija.

Iako Andrija često u intervjuima govori da mu papir ništa ne znači, pričalo se čak da bi njih dvoje mogli da stanu na ludi kamen u septembru ove godine. Andrija svakako planira potomstvo i o tome je rekao:

– Razmišljao sam o imenima za decu, želeo bih da je, ako bude devojčica, nazovem po mojoj baki… Sofiji.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter