Izvor:
31.03.2017 u 01:32
0

MISLILI STE DA ŽIVITE U GLAMURU? Srpska voditeljka nikako ne štedi na ovome! (foto)

Snežana Dakić kaže da se glamur ne ogleda u ceni onoga što nosite. Ona priznaje da štedi na čemu god može i da ne rasipa novac olako. A tako je, kaže, naučila i ćerku.

Kada god se priča o modi i trendovima, Snežanu Dakić je teško zaobići. Ova TV voditeljka i autorka dugi niz godina se bavi modom u svojim TV emisijama. Snežana je sada zaposlena na Ženskoj TV, a mi smo je sreli gde drugo nego na jednoj modnoj reviji. Posao na televiziji zna da bude težak i iscrpljujuć, a posle svih gradskih dešavanja koje mora da obiđe i punog radnog dana, Snežana, kaže, voli kod kuće da se osami.

– Volim da budem sama i da malo ćutim. Da budem sama sa sobom. Volim filmove, kupujem često DVD-jeve na ulici… U kasne sate volim da pogledam dobar film ili neku seriju. Evo sada gledam jednu od najgledanijih italijanskih serija "Ova naša porodica"… To je nešto što volim: kada sam slobodna ja praznim mozak, ćutim. A što se tiče relaksacije, mnogo vremena provodim sa detetom, pa ne ostane mnogo da blenem i ne mislim ništa.

Kako ste uspeli da ćerku ne razmazite previše? Mnoga deca poznatih i u svetu a i kod nas znaju da budu veoma zahtevna…

– Treško je reći da li je neko dete razmaženo ili ne. Zavisi od uslova u kojima žive, nekom je razmaženo dete ono koje traži majicu jednom u tri meseca… Moja ćerka je realna u zahtevima jer je ja tako učim. Objasnim zašto nešto ne možemo da priuštimo i ona to prihvati. Evo pre neki dan sam je pitala da li želi u "Mek". Rekla je: "Ne, nećemo, već smo dovoljno novca potrošile". Naravno da nismo štedele na "meku", otišle smo. Ali eto, tako ona razmišlja. Još joj dozvoljavam da jede brzu hranu, ali sam joj rekla da kada poraste i kada počnu hormoni da rade neće više moći da jede "mek“. I ona je već pripremljena na to.

Blic
Foto: Facebook/Snezana Dakic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter