Izvor:
25.05.2016 u 00:53
0

SEĆATE LI SE PESME “MILKŠEJK“? Saznajte šta danas pevačica sprema umesto ovog voćnog napitka?

Sećate li se ''Milkšejka''- provokativne numere sa dosta dvosmislenog teksta, pomoću koje se pevačica Keli (Kelis) probila u sam vrh svetske muzičke scene.

Ta pesma je zauvek povezala to slatko piće sa rečenicom iz pesme – Moj milkšejk dovodi sve momke u dvorište ( My my milkshake brings all the boys to the yard).

Upravo taj tekst je i učvrstio Kelinu popularnost koja je nastala na tom privlačnom ritmu i tekstu sa takvim insinuacijama da je jedva prikladan za puštanje na radiju.

Ukoliko vam treba podsetnik u videu ispod možete pogledati ovaj spot i prisetiti se o kojoj pesmi se radi.

Danas, 13 godina nakon što je ova pesma objavljena, Keli je svoju muzičku karijeru stopirala i postala je profesionalni kuvar završivši prestižne gastronomske američke škole. Izdala je i knjigu recepata pod nazivom: ,,Moj život na tanjiru – recepti iz celog sveta''.

Novinari Vašington posta koji su prelistali ovu knjigu recepata, zaključili su da ona danas verovatno ne sprema piće po kojem je postala poznata širom sveta.

Na pitanje šta je potrebno za ,,Kelin milkšejk'' pevačica koja je promenila zanimanje i postala kuvar kaže – Ja nikada nisam napravila mikšejk, da budem iskrena, a ne verujem ni da hoću

Ona je ipak rekla da pravi voćne smutije (smoothes) – ali da li mislite da će stvarno momci doći u nečije dvorište zbog smutija umesto obećanog milkšejka – našalila se pevačica.

HappyTv.rs
Foto: YouTube Printscreen/ trautmod, Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter