Izvor:
09.04.2017 u 03:25
0

TOP TRBUŠNJACI: Da li verujete da ova glumica ima 59 godina? (foto)

Holivudska filmska diva Šeron Stoun nedavno je proslavila 59. rođendan, ali uprkos tome, čini se da je vreme za zvezdu "Niskih strasti" odavno relativna kategorija.

Naime, glumica, koja je status neprikosnovene seks-bombe dobila nakon uloge u pomenutom filmu, veliki je protivnik estetske hirurgije, ali ne i zdravog života. Iako će naredne godine ući u sedmu deceniju živoota, Stounova je veoma aktivana u teretani, a zahvaljujući tome, može da se pohvali sjajnom figurom.

A to je nedavno i uradila, kada je na Instagramu objavila video u bikiniju, koji je za manje od dva sata pregledalo više od 30.000 ljudi.

Blic
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter