Izvor:
10.04.2017 u 14:02
0

JOKSIMOVIĆI SU POSLEDNJI U NIZU: Ovi parovi domaće i svetske scene čekaju blizance!

Vest o trudnići poznatih dama odjekne svetom preko noći, ali uvek je posebna ekskluziva blizanačka trudnoća. Dvostruka radost, svostruka senzacija. A takve vesti u poslednje vreme stižu nam i sa svetske i sa javne scene. Poslednji u nizu su i Joksimovići.

Bijonse Nouls prva je uzdrmala medije vešću da očekuje blizance. Fotografijama već velikog stomaka pružila je i više nego što se očekivalo, a nastup razgolićene buduće mame na dodeli Gremi nagrada, koja se pojavila kao boginja plodnosti, bili su vrhunac njenog majčinskog performansa. A da pevačica čeka dečaka i devojčicu, objavio je njen otac, uz čestitke zetu i ćerki.

Ubrzo je stigla vest da Amal i Džordž Kluni očekuju blizance. Bijonse je možda dobila tirulu najpopularnije trudnice, ali Amal je svakako postala najstilizovanija. Svaku njenu odevnu kombinaciju modni kritičari širokogrudo su dočekali.

A onda je srpskom javnošću odjeknula vest da će blizanci obradovati i Jovanu i Željka Joksimovića. Par prinovu očekuje na jesen. U aprilu 2014. godine dobili su sina Kostu, a Željko će na jesen postati tata po četvrti put jer iz prvog braka ima 22-godišnju ćerku Minu.

Šuška se da blizance čekaju i Ana Nikolić i njen suprug Rasta, a na srpkoj estradi ponosni roditelji blizanaca su i glumački par Sloboda i Vojim Četković, kao i glumica Nataša Ninković.

Izvor: zena.blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter