Izvor:
10.04.2017 u 18:26
0

VELJKO JE DAVNA PROŠLOST: Cecina bivša snajka smuvala Šabanovog sina?

Voditeljka i Šaulićev naslednik pokušali da na koncertu u Sava centru prođu neopaženo, ali im to nije pošlo za rukom, jer ih je ulovio paparaco.

Voditeljka Ksenija Bujišić, bivša devojka Veljka Ražnatovića, na Đanijev koncert u subotu uveče u Sava centru došla je u društvu novog poznatog sina – Mihajla Šaulića, naslednika Šabana Šaulića.

Bivša snajka Svetlane Cece Ražnatović potrudila se da kolegama iz medija ne upada u oči, te je s prijateljima sela dalje od Mihajla, koga je u specijalnom VIP delu do bine čekalo rezervisano mesto. On se tu smestio sa sestrom Ildom i zetom Bojanom Vučkovićem.

Bila na oprezu

Tek kad su fotografi i novinari završili svoj deo posla i napustili salu, Ksenija se pridružila mlađem Šauliću. U međuvremenu, njegova sestra i zet su otišli kući zbog bebe, pa su Ksenija i Mihajlo na miru uživali u pesmi i igri.

Međutim, iako „sedme sile“ nije bilo na vidiku, njih dvoje su bili oprezni, naročito Bujišićeva, koja je sve vreme bila ko na iglama i gledala da li ih neko snima. Nije bilo poljubaca, ali jeste mnogo nežnih pogleda i flerta. Kada se koncert završio, zajedno su napustili salu.

Mihajlo Šaulić se Kuriru juče nije javljao na mobilni telefon, ali Ksenija Bujišić jeste. Potvrdila nam je da je u prisnim, ali prijateljskim odnosima s Mihajlom. Ali ona njega ne zove tako:
– Miki i ja se poznajemo preko zajedničkih prijatelja, to je sve što ću reći!

Budući da je mi dosad nijednom nismo videli u Mihajlovom, pardon Mikijevom društvu, zanimalo nas je otkad to „prijateljstvo“ traje.
– Ima ona pesma „Mihajlo, Miki, Miki“, pa ga i mi prijatelji tako zovemo. A na koncertu nam je bilo lepo – rekla nam je nasmejana Ksenija.

Izvor: kurir.rs
Foto: instagram/ksenija.bujisic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter