Prethodna godina im je bila teška: KAKO SU NOVAK I JELENA ZA DLAKU IZBEGLI RAZVOD!

 

Novak Đoković je danima u depresiji zbog toga što poslednjih mesec dana svi tabloidi pišu o tome da su njegova supruga Jelena, koja je u drugom stanju, i on na meti raznih sekti koje žele da ih unište.

Tim povodm redakcija "Skandala" je pozvala poznatog numerologa i astrologa Ružicu koja je objasnila šta se zaista dešava u njihovom životu:

- Novak Đoković je rođen 22.05.1987. godine i ima karmički broj sedam. On je duhovno biće, što znači da mora što više da se prikloni Bogu, crkvi i molitvama kako bi se osećao dobro i da ga ne bi pogađalo ono što mu se dešava. Verujem da je do sada i sam to shvatio. Dakle samo molitva može da mu pruži spas - započinje priču Ružica i nastavlja:

 

 

- Ove godine Novak je ušao u godinu tajnih neprijatelja koji mu ne žele dobro. Razne tajne organizacije i tajne službe iz Londona koje su u vrhu sporta, ucenjuju ga da se skloni sa terena kako bi neki njihovi ljudi došli do izražaja, što njega jako pogađa. On o tome ne sme da govori, a oni hoće da ga sklone i sa terena i sa javne scene. Svestan je da ima snage da ide dalje, ali neće smeti, povućiće se i nastaviti dalje sa svojim životom. Te tajne službe će njegov život blokirati energetski, to će trajati do kraja 2019. godine. On će se osećati dosta nemoćno, bez energije i volje da ide dalje - objašnjava Ružica.

Ona kaže da je prošla godina bila teška i za njegov brak, tako da su Novak i Jelena jedva izbegli razvod.

- Drugo dete će im spasiti brak na dve godine, a od tada se ponovo menja njegov životni ciklus. On i njegova supruga nose zajednički broj devet, to je sudbinski brak, ali ujedno i težak, dosta je tu svađa, prepucavanja i nepoverenja - završava numerolog.

 

Izvor: Alo
Foto: Instagram/jelenadjokovic

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost