Izvor:
16.04.2017 u 02:06
0

SEVERINA PROGOVORILA O DRUGOM STANJU: Nisam ni bila trudna, evo šta je prava istina!

Nakon što je juče odjeknula vest da je imala spontani pobačaj, Kebina snajka rekla da nikad nije potvrdila da je čekala bebu s mužem Igorom

Severina Kojić nije ni bila trudna! Tri nedelje nakon što je u medijima odjeknula vest da je pevačica u drugom stanju, ona je rešila da se prvi put oglasi tim povodom i otkrije pravu istinu.

Na dan kada je trebalo da ima zakazano ročište s bivšim nevenčanim mužem Milanom Popovićem u Zagrebu, osvanula je priča da je pevačica imala spontani pobačaj. Kako bismo proverili ove informacije, pozvali smo Severininog menadžera Tomislava Petrovića, koji nam je rekao da ne može da iznosi previše detalja o privatnim stvarima svoje pulenke.
– Vezano za napise u medijima, dana 26. marta 2017. vašim kolegama sam poslao sledeću izjavu: „Severina nije potvrdila da je trudna, kako to pišu pojedini mediji. To su delikatne i privatne stvari i imajte razumevanja za to. Srdačan pozdrav, Tomislav Petrović“ – piše u saopštenju koje nam je poslao njen najbliži saradnik.

Tim povodom pokušali smo da kontaktiramo i sa Severininim svekrom Kebom. On se nije javljao na telefon, ali je na naše insistiranje poslao poruku.
– Živ sam i zdrav, osim ako novinari znaju da nije tako – poručio je Keba, ne želeći da direktno odgovori na pitanje da li je tačno da je supruga njegovog sina Igora bila trudna i da je izgubila bebu.
– Kod mene je lepo vreme, pada li kiša kod vas? – pokušao je folker da bude duhovit.

kurir.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter