Izvor:
21.04.2017 u 17:24
0

Novi estradno-sportski par: Sandra Afrika smuvala Volkova!

Sandra Afrika navodno u vezi sa sportistom nakon raskida dugogodišnje veze.

Pevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, nedavno je raskinula desetogodišnju vezu sa Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom. Osim što su bili emotivni partneri, on je bio i njen menadžer, a nakon raskida nastaviće da obavlja taj posao.

"Svet" piše da je Sandra sada odlučila da "okuša sreću" sa fudbalerom Vladimirom Volkovom, sa kojim je uhvaćena na večeri u jednom beogradskom restoranu.

Prema pisanju tog tabloida, par se "ljubakao i držao za ruke", a zatim zajedno otišao automobilom u nepoznatom pravcu.

Volkov je ranije bio u dugoj vezi sa fitnes šampionkom Ana-Marijom Žujović, koja se nakon njega upustila u vezu sa voditeljem Vladom Stanojevićem. Ta veza okončana je nakon fizičkog obračuna.

mondo.rs
Foto: Instagram/vovavolkov666, Instagram/sandraafrika

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter