Izvor:
21.04.2017 u 20:47
0

NAKON DRAME KOJU JE PREŽIVELA: Milica Dabović objavila da se udaje!

Bivša košarkašica Milica Dabović izgleda da je rešila da kratku romansu sa misterioznim dečkom kruniše brakom.

Pre samo dva meseca Milica preživela ličnu dramu, kada ju je pretukao dečko Šime Šiklić Simon u njenom stanu. Nakon što su nedeljama javno iznosili stravične optužbe jedno o drugom, Simon je priznao krivicu i napustio Srbiju.

U međuvremenu, Milica je počela da se viđa sa misterioznim Vukom, sa kojim ju je paparaco "Blica" početkom marta fotografisao ispred njenog stana. Ona je najpre negirala da sa Vukom ima nešto više od prijateljstva, da bi potom priznala da su zajedno i svakodnevno na Instagramu počela da se hvali da je ponovo srećna u ljubavi.

U jednom intervjuu prošlog meseca istakla je da bi volela da se uda za Vuka i da sa njim zasnuje porodicu, a sudeći po ovoj fotografiji na Instagramu, dan venčanja se bliži.

Milica je objavila fotografiju iz zlatare, na kojoj se vidi kako gleda prstenje, a pored je napisala: "I ja želim svoju burmu."

Izvor:Blic.rs
Foto:Instagram/milicamrvica

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter