parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

LEPA LUKIĆ OTKRILA: Piculin i ja nismo bili zajedno, ali je istina da je veliki zavodnik!

 

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić kaže da ju je u rodnom Kraljevu muvao bivši učesnik najgledanijeg rijalitija "Parovi" Tomislav Vasiljević, poznatiji kao Toma Piculin, ali da nisu bili zajedno.

Iako je on izjavljivao da je Lepa prava vatra u krevetu, ona kaže da Piculin izmišlja.

"Bio je lep kao lutka, žene su trčale za njim. Živeli smo u komšiluku. U to vreme devojka nije smela javno da se zabavlja s momkom. Ja sam tada imala 17 godina i on je dolazio u restoran gde sam pevala sa dva harmonikaša. Nikada među nama ničeg nije bilo, osim očijukanja na daljinu. On lupeta gluposti da smo bili zajedno, a da je bio veliki zavodnik, jeste. Udvarao mi se, ali ničeg više od toga nije bilo", rekla je Lepa i dodala da ne veruje da se ženio 46 puta, kako to on priča.

 

 

"Osvajao je žene na svkom koraku i ženio se mnogo puta, ali tu cifru je napumpao. Pa ko bi mu dozvolio da se ženi toliko puta. To je nemoguće", tvrdi Lukićeva.

Podsećanja radi, Toma Piculin je rekao u rijalitiju da je Lepa bila njegova prva ljubav.

"Odmah sam se zaljubio u nju, a i ona u mene. Bili smo kratko zajedno jer sam išao s cveta na cvet. Bila je najlepša žena u mom kraju. Bila je vatrena, prava čigra. Voleo sam da mi peva. Ona je slavuj u telu žene. Ali naša romansa je kratko trajala jer sam ja bio vragolan. Brzo se zaljubim, a još brže odljubim", rekao je tada Tomislav, što je pevačica demantovala.

 

Kurir
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost