Izvor:
23.04.2017 u 12:31
0

PUKLA LJUBAV: Evo zbog čega je Dara ostavila košarkaša!

Pevačica Dara Bubamara raskinula je vezu sa Duškom Bunićem. Njih dvoje su uživali u vezi od septembra prošle godine, a poslednjih meseci su se dosta svađali.

"Poslednjih meseci Dari i Dušku baš nije išlo. Ona non-stop putuje a on ima obaveze sa klubom iz Slovenije, gde igra košarku, pa su se sve ređe viđali. Takođe, svađe i neslaganja su bila sve učestalija, pa je Dara odlučila da na njihov odnos stavi tačku", rekao je izvor blizak pevačici. Dara je trenutno posvećana sinu Kosti i radu na novom albumu.

"Verujte mi, nisam sada raspoložena da pričam o tome. Nije trenutak, razumite me, a i zante da ne volim da pričam o privatnom životu", rekla je Dara povodom raskida sa dečkom.

kurir.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter